Opublikowano: 2018-11-14

NOWOŚĆ

2018-04-01 – 2019-10-01
Drodzy Państwo,

Z niekrytą przyjemnością pragniemy zawiadomić, że Fundacja Strzelcy rozpoczęła swoją działalność. Fundacja ma na celu aktywizowanie lokalnej społeczności poprzez organizowanie imprez strzeleckich oraz podczas udziału w przeróżnych szkoleniach i spotkaniach tematycznych. Naszą inicjatywę kierujemy do każdej osoby i do każdego pokolenia. Do młodzieży, osób dorosłych, osób starszych.
Dążymy do tego aby nasi mieszkańcy dzięki naszej wiedzy i zdobytym umiejętnościom mogli pogłębiać wiedzę w zakresie postaw patriotycznych, realizować się w pasjach. Chcemy zapewnić ludziom ku temu miejsce oraz możliwość takiej samorealizacji.
Fundacja zaistniała dzięki potrzebie zbudowania w naszym powiecie strzelnicy o osi 100m, na której będzie można propagować i rozwijać umiejętności posługiwania się bronią w sposób bezpieczny oraz ogromnej inicjatywie i wsparcia ludzi związanych ze strzelectwem.
W obecnej chwili nasze działania głównie skupiamy na budowie obiektu
i infrastruktury potrzebnej do bezpiecznego i przyjemnego spędzania czasu podczas szkoleń i spotkań.

Jednak do organizacji takiego przedsięwzięcia potrzebne są znaczne fundusze, których samodzielne wyłożenie przerasta możliwości finansowe fundatorów. Dlatego też zwracamy się do Państwa z uprzejmą prośbą o wsparcie finansowe na rzecz w/w projektu.

Z poważaniem,

Arkadiusz Wasilewski
Prezes Fundacji Strzelcy
Sprawdź cenę
Wiadomość wysłana. Wkrótce skontaktujemy się z Tobą.